Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Obnova a nové využití zámku v Moravském Krumlově
Jochcová, Barbora ; ČKAIT, Petr Kunc, autorizovaný inženýr (oponent) ; Vojtová, Lea (vedoucí práce)
Studie se zabývá objektem zámku Moravský Krumlov a přilehlé budovy bývalé zámecké konírny. Nové funkční využití má za cíl navrátit do zámeckého areálu život a zastavit jeho chátrání. Objekt je využit polyfunkčně s důrazem na jeho historicky poslední slavnou etapu spojenou s cyklem Slovanská Epopej od malíře Alfonse Muchy. Velkou část objektu zabírá galerie a výstavní plochy. S galerií a uměním souvisí i další část stavby tzv. umělecký inkubátor, který by měl poskytnout zázemí pro práci i bydlení umělců. V objektu zámku se také nachází sál pro pořádání kulturních akcí, malé centrum pro volnočasové aktivity a několik bytů. Objekt konírny je využit jako penzion s restaurací. Důležitou součástí areálu je dvůr předzámčí, uzavřený ohradní zdí, kde vznikne venkovní expozice nazvaná Příběh Epopeje.
Obnova a nové využití zámku v Moravském Krumlově
Jochcová, Barbora ; ČKAIT, Petr Kunc, autorizovaný inženýr (oponent) ; Vojtová, Lea (vedoucí práce)
Studie se zabývá objektem zámku Moravský Krumlov a přilehlé budovy bývalé zámecké konírny. Nové funkční využití má za cíl navrátit do zámeckého areálu život a zastavit jeho chátrání. Objekt je využit polyfunkčně s důrazem na jeho historicky poslední slavnou etapu spojenou s cyklem Slovanská Epopej od malíře Alfonse Muchy. Velkou část objektu zabírá galerie a výstavní plochy. S galerií a uměním souvisí i další část stavby tzv. umělecký inkubátor, který by měl poskytnout zázemí pro práci i bydlení umělců. V objektu zámku se také nachází sál pro pořádání kulturních akcí, malé centrum pro volnočasové aktivity a několik bytů. Objekt konírny je využit jako penzion s restaurací. Důležitou součástí areálu je dvůr předzámčí, uzavřený ohradní zdí, kde vznikne venkovní expozice nazvaná Příběh Epopeje.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.