Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.02 vteřin. 
Tenis na vozíku
Suková, Barbora ; Hošková, Blanka (oponent) ; Strnad, Pavel (vedoucí práce)
5 Abstrakt Název práce Tenis na vozíku Cíl práce Cílem práce je, na základě studia literatury a dostupných informací trenérů a osob se zdravotním postižením, teoreticky analyzovat problematiku tenisu na vozíku a získané poznatky uspořádat formou metodického dopisu, který by sloužil tělovýchovné a sportovní praxi. Metoda Práce byla koncipována formou kvalitativního přehledu znalostí, analýzou dostupné literatury v dané oblasti a zpracována metodou rešeršní a deskriptivní práce. Výsledky Na základě zjištěných poznatků jsem zmapovala obecné informace týkající se tenisu na vozíku. Po prostudování výukových materiálů v cizím a českém jazyce jsem provedla rozbor a popsala techniku úderů. Připravila jsem návrh tréninkové jednotky pro nácvik a zdokonalení těchto úderových technik. Klíčová slova Tenis, tenis na vozíku, handicap, sport a tréninková jednotka.
Stanovení sklizňového termínu jablek
Suková, Barbora
Cílem diplomové práce na téma "Stanovení sklizňového termínu jablek" bylo zjistit závislosti mezi látkovými složkami v období zrání. Pro praktickou část byly zvoleny čtyři odrůdy jablek (Idared, Golida. Topaz a Golden Delicious). Vzorky byly odebírány v osmi po sobě jdoucích termínech. Od každého kultivaru bylo odebráno pět plodů, u kterých byla provedena analýza jakostních parametrů (titrační kyseliny, rozpustná sušina, pevnost dužniny a stanovení škrobu). Hlavním cílem bylo určit nejvhodnější parametr pro posouzení zralosti u daných kultivarů. V teoretické části byly popsány základní charakteristiky jablek, vhodné skladování plodů, nové trendy ve skladování či fyziologická onemocnění jablek při skladování. Popsány jsou také metody vhodné pro určení termíny zralosti (Streifův index, měření aktivity fyziologicky důležitých plynů).

Viz též: podobná jména autorů
2 Suková, Blanka
1 Šuková, Barbara
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.