Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Systém HACCP v konzervárenském podniku
Provazníková, Juliana ; Plášková, Alena (vedoucí práce) ; Čmolíková, Radmila (oponent)
Systém HACCP, podobně jako normy ISO, patří mezi nejmodernější systémy uplatňované při řízení výroby v potravinářských podnicích. Na rozdíl od norem ISO je zaměřen především na prevenci zdravotní nezávadnosti - zajišťuje preventivní a systematický přístup k včasné identifikaci nebezpečí zdravotní závadnosti a k zamezení jeho vzniku. Jeho důsledná aplikace výrazně snižuje nejen zdravotní rizika, ale i ekonomické ztráty ve výrobě. Hlavním důvodem k návrhu projektu zavedení systému HACCP bylo splnění povinnosti výrobce potravin v souladu se zákonem č. 110/1997 Sb. o potravinách a tabákových výrobcích ve znění pozdějších předpisů.

Viz též: podobná jména autorů
4 PROVAZNÍKOVÁ, Jana
4 Provazníková, Jana
2 Provazníková, Johana
1 Provazníková, Juliana Bc.
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.