Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022
KRAUS, Oksana
Bakalářská práce se zaměřuje na rešerše s tématem možností využiti netradičních a novych potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010 až 2022. První část je zaměřena na prohloubení a pochopení významu novych potravin. Na začátku jsou popsané faktory a příčiny, které vedou k vzniku nových potravin. Následně dochází k základnímu zpracování legislativy a regulačního rámce v Evropské unii. To zahrnuje definice, kategorizaci, uvádění na trh a schvalovací proces pro nové potraviny. Poslední podkapitola se zabývá významem nových potra- viny. Druhá část se zaměřuje na detailnější rešerši jednotlivých netradičních a no- vých potravin. Informace o jejich schválených množstvích a možnostech využití jsou zpracovány a prezentovány v tabulkové formě.

Viz též: podobná jména autorů
5 Kraus, Ondřej
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.