Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 24 záznamů.  začátekpředchozí21 - 24  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Produktový mix firmy Pekařství Cais
NOVÁKOVÁ, Iveta
Cílem mé práce bylo popsat produktový mix ve vybraném podniku. Pro tuto práci jsem si vybrala pekařství Vladimír Cais ve Vlachově Březí. Dále pak pomocí Bostonské matice provést analýzu výrobkového portfolia a na základě výsledku navrhnout možné změny ve výrobkovém portfoliu. V rámci analytické části byla také sestavena SWOT analýza podniku a životní cyklus výrobků.
Zhodnocení provozu, jeho řízení a ekonomiky podniku poskytujícího nákladní dopravu a návrh postupu při jeho rozšiřování o další typ dopravních služeb
NOVÁKOVÁ, Iveta
Bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení provozu, řízení a ekonomiku exitujícího podniku poskytujícího nákladní dopravu. První část práce zahrnuje teoretický základ a vymezení základních pojmů. Druhá část je věnována vlastní práci, kde jsou použity metody finanční analýzy, dále analýza organizační struktury, definování největších nákladových položek podniku a vyhodnocení získaných výstupů.
Adaptace zaměstnanců v organizaci
Nováková, Iveta ; Stříteský, Marek (vedoucí práce) ; Šikýř, Martin (oponent)
Bakalářská práce se zaměřuje na adaptaci nových zaměstnanců ve společnosti L'Oréal Česká republika s.r.o. Cílem je analyzovat adaptační proces, zhodnotit ho a předložit návrhy na zlepšení případných nedostatků. Pomocí navržených opatření by firma mohla svůj proces adaptace upravit a přispět tak ke zlepšení pracovního výkonu, stabilizaci fluktuace, či zvýšení spokojenosti zaměstnanců. K analýze bylo využito dotazníkového šetření.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 24 záznamů.   začátekpředchozí21 - 24  přejít na záznam:
Viz též: podobná jména autorů
9 NOVÁKOVÁ, Ilona
7 NOVÁKOVÁ, Irena
22 NOVÁKOVÁ, Iva
19 NOVÁKOVÁ, Ivana
23 NOVÁKOVÁ, Iveta
2 NOVÁKOVÁ, Ivona
9 Nováková, Ilona
7 Nováková, Irena
22 Nováková, Iva
19 Nováková, Ivana
2 Nováková, Ivona
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.