Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 31 záznamů.  předchozí2 - 11dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Vybraná skla systému Ge-Se-Te
Černošková, E. ; Hejdová, M. ; Černošek, Z. ; Holubová, J. ; Todorov, R. ; Vlček, Milan
Objemové vzorky skel Ge30Se70-xTex pro x=0,10,20, byly připraveny přímou syntézou z prvků. Termickým napařováním byly připraveny i tenké filmy stejného složení. Byla studována struktura, termické vlastnosti i optické vlastnosti připravovaných prvků.
Termické vlastnosti dehydratovaných semen zeleniny
Zámečník, J. ; Černošková, E. ; Sikora, Antonín ; Bilavčík, A.
Na základě DSC měření semen s definovanou aktivitou vody bylo zjištěno, že semena ředkvičky mají menší množství silně vázané vody než semena pažitky.
Opakovaná dehydratece semen pažitek a ředkvičky při pokojové teplotě
Černošková, E. ; Zámečník, J. ; Zima, Vítězslav
Metodou DSC a TG byl studován obsah vody v semenech pažitky a ředkvičky.
Sledování obsahu vody v semenech pažitky a ředkvičky v závislosti na relativní vlhkosti atmosféry
Černošková, E. ; Zima, Vítězslav ; Zámečník, J.
Metodou DSC a termogravimetrií byl zjišťován obsah vody v semenech ředkvičky a pažitky.
Termická analýza špatně skladovatelných semen rostlin
Zámečník, J. ; Černošková, E. ; Sikora, Antonín ; Faberová, I.
Pomocí DSC byly studovány změny v semenech při jejich skladování při nízkých teplotách.
Strukturní relaxace a jejich vliv na teplotu skelné transformace
Černošek, Z. ; Holubová, J. ; Černošková, Eva
Použití metody ,,StepScan" DSC při měření strukturních relaxací a tepelné kapacity.
Vysokoteplotní dynamická termomechanická analýza
Černošková, Eva ; Černošek, Z. ; Holubová, J.
Dynamická termomechanická analýza byla použita pro měření modelového skla NBS 711. Výsledky byly porovnány s měřením termické analýzy, termomechanické analýzy a měření viskozity.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 31 záznamů.   předchozí2 - 11dalšíkonec  přejít na záznam:
Viz též: podobná jména autorů
10 Černošková, Eva
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.