Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 13 záznamů.  předchozí11 - 13  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Získávání znalostí z obchodních procesů
Skácel, Jan ; Kreslíková, Jitka (oponent) ; Bartík, Vladimír (vedoucí práce)
Tato diplomová práce objasňuje disciplínu získávání znalostí z obchodních procesů. Je zde ukázán princip dolování. Značná část tématiky je věnována problémům při objevování procesu. Dále se práce věnuje analýze konkrétního výrobního procesu, na jejímž základě jsou navrženy tři dolovací metody, které se snaží zjistit nedostatky v procesu. První objevuje výrobní proces a vykresluje jej do grafu. Druhá metoda využívá simulátor produkční historie k získání produktů, které pravděpodobně způsobily opoždění výrobního procesu. Z~takto získaných dat se poté dolují frekventované množiny. Třetí metoda se snaží predikovat čas zpracování produktu na vybraném pracovišti pomocí asociačních pravidel. Poslední dvě zmíněné metody využívají algoritmus Frequent Pattern Growth. Získané znalosti z této práce umožňují zefektivnit výrobní proces a lépe plánovat samotnou výrobu.
Využití parametrického programování pro obrábění obecných ploch
Skácel, Jan ; Polzer, Aleš (oponent) ; Píška, Miroslav (vedoucí práce)
V práci je obsažen teoretický úvod do programování v G-kódu, základní matematický aparát a metody programování obecných křivek a ploch. Je provedeno několik praktických ukázek a jsou prezentovány možnosti pro další sofistikovanější programy.
Technologie zpracování plastů
Skácel, Jan ; Sliwková, Petra (oponent) ; Osička, Karel (vedoucí práce)
Práce shrnuje základní body nutné pro prvotní vhled do technologií zpracování plastů. Je proveden důkladný rozbor na makromolekulární úrovni, vypracován přehled technologií a polymery a aditiva jsou jednoznačně rozčleněny a popsány.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 13 záznamů.   předchozí11 - 13  přejít na záznam:
Viz též: podobná jména autorů
1 Skácel, J.
2 Skácel, Jakub
6 Skácel, Jiří
9 Skácel, Josef
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.