Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 

Warning: Requested record does not seem to exist.
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
NIMRICHTROVÁ, Alžběta
Tato diplomová práce se v části teoretické zabývá zkoumáním náležitostí podnikatelského záměru a jeho specifik v oboru gastronomie na základě literární rešerše. V části praktické pak dochází k aplikaci teoretických poznatků při sestavování podnikatelského záměru pro zamýšlený projekt veganského bistra. Je představena úplná koncepce plánovaného podnikání a určena nejvýznamnější konkurence v lokalitě. Dochází ke zpracování marketingového plánu a určení nákladů na marketingové aktivity. Nejvýznamnější částí záměru je pak finanční plánování, kde dochází k předpovědi nákladů, výnosů a výsledku hospodaření, jsou sestaveny plánované rozvahy a výkazy zisku a ztráty na 5 let životnosti projektu. Jsou též zohledněna rizika, jež mohou zamýšlené podnikání ovlivnit. V neposlední řadě jsou identifikována doporučení pro ekonomickou udržitelnost projektu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.