Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 

Warning: Requested record does not seem to exist.
Nové trendy v gastroturismu na příkladu založení podniku
Musilová, Markéta ; Dianová, Markéta (vedoucí práce) ; Tyslová, Irena (oponent)
Diplomová práce se zabývá novodobými trendy v oblasti gastroturismu v souvislosti se založením fiktivního podniku provozujícího službu food tours pro turisty v Praze. Hlavním cílem práce je provést analýzu tržního prostředí na trhu gastroturismu v Praze, na jejímž základě autorka posoudí, zdali, a v jaké podobě se nový podnik na trhu uplatní. Teoretická část práce je věnována terminologii z oblasti turismu, vývoji gastronomie a novodobým trendům v nabídce a poptávce gastroturismu. V praktické části práce se autorka věnuje metodám analýzy tržního prostředí nově vzniklého podniku. Podnikové makrookolí analyzuje pomocí PEST analýzy a mikrookolí podniku pomocí analýz konkurence Mapou konkurenčních skupin a Porterovým modelem pěti sil. V závěru praktické části práce jsou vyhodnoceny výsledky dotazníkového šetření, jež autorka provedla s cílem analýzy poptávky po produktech gastroturismu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.