Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 

Could not find similar documents for this query.
Zpracování brambor na bramborové lupínky
Picková, Tereza
Bakalářskou práci na téma "Zpracování brambor na výrobu bramborových lupínků" jsem zaměřila na technologii výroby chipsů. V literární části jsem se zaměřila na odrůdy brambor vhodné pro tento výrobek. Dále jsem pokračovala uskladněním a kroky ke vstupu suroviny do výroby. Jednotlivými úseky výroby jsou loupání a odstraňování nečistot z brambor, dále řezání na plátky, blanšírování, smažení na rostlinném oleji, solení a nanášení koření v rotujících bubnových strojích až po balení hotového výrobku. V praktické části jsem popsala laboratorní kvalitativní hodnocení výrobku v závodu Choustník, kde mi byla poskytnuta odborná praxe. V závěru praktické části jsem pomocí dotazníku zjistila preference konzumentů lupínků v ČR. Závěrečným hodnocením bylo porovnání konzumace chipsů u nás a ve světě.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.