Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.02 vteřin. 

Could not find similar documents for this query.
Monitoring konzumace cereálních výrobků u vzorku české populace
Vlachová, Martina ; Hurtová, Jana (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá průzkumem konzumace cereálních výrobků a stanovením některých jejich obsahových látek. V teoretické části je uveden přehled cereálních výrobků a jejich běžné složení. V experimentální části byly u vybraných výrobků stanoveny celkové polyfenoly, celkové flavonoidy a antioxidační aktivita ve vybraných výrobcích. Nejvyšší obsah těchto aktivních látek byl zaznamenán u výrobků příchutě čokoládové či výrobků obsahujících ovoce typu lesní směs. V další části bylo zpracováno 161 vyplněných spotřebitelských dotazníků, ze kterých vyplynuly znalosti vzorku populace o cereálních výrobcích, nákupní zvyklosti a preference jednotlivých výrobků u dotazovaných.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.