Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 

Could not find similar documents for this query.
Kvalita gastronomických služeb v Brně
Jurková, Kristýna
Jurková, K. Kvalita gastronomických služeb v Brně. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2015. Bakalářská práce je zaměřena na kvalitu gastronomických služeb v Brně, konkrét-ně na kvalitu gastronomických služeb restaurace Tulip restaurant v Brně. Hlavním cílem této práce je prostřednictvím hodnocení zákazníků zjistit spokojenost zákaz-níků a úroveň kvality restaurace, odhalit případné nedostatky a formovat doporu-čení, která povedou k odstranění těchto nedostatků. Práce je rozdělena na dvě části, na teoretickou a vlastní část. V teoretické části jsou zpracovány poznatky týkající se vymezení cestovního ruchu, služeb, služeb v cestovním ruchu, společného stravování, kvality a řízení kvality. Vlastní část je zaměřena na analýzu spokojenosti zákazníků restaurace Tulip restaurant, analýzu a popis výsledků získaných na základě dotazníkového šetření a formulací doporučení ke zvýšení spokojenosti a zlepšení kvality.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.