Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Řízení nových technologií při sváření obalových materiálů v potravinářském průmyslu
Marek, David ; Doubek, Ladislav (oponent) ; Pásek, Jan (vedoucí práce)
Hlavním úkolem práce je praktické ověření ultrazvukové metody svařování pro tvorbu sáčků, u kterých je zvýšená pravděpodobnost zboží ve svaru. Většina práce se zabývá naprogramováním bloku pro celkovou obsluhu ultrazvukového generátoru. Součástí řešení je i tvorba vizualizace pro obsluhu generátoru. Poslední částí je navržení a realizace reporting systému, který pomůže zákazníkům získávat data o výrobě.
Kontaktování a klimatická odolnost spojů
Gregor, Pavel ; Jankovský, Jaroslav (oponent) ; Hejátková, Edita (vedoucí práce)
Cílem této práce je seznámení se s metodou Wirebonding (svařování tenkým drátkem). Jsou zpracovány různé metody svařování. Dále jsou popsány různé způsoby testování pevnosti svarů, především destruktivní a nedestruktivní zkoušky pevnosti. Destruktivních zkoušek je použito v experimentální části a výsledky jsou uvedeny v tabulkách.
Řízení nových technologií při sváření obalových materiálů v potravinářském průmyslu
Marek, David ; Doubek, Ladislav (oponent) ; Pásek, Jan (vedoucí práce)
Hlavním úkolem práce je praktické ověření ultrazvukové metody svařování pro tvorbu sáčků, u kterých je zvýšená pravděpodobnost zboží ve svaru. Většina práce se zabývá naprogramováním bloku pro celkovou obsluhu ultrazvukového generátoru. Součástí řešení je i tvorba vizualizace pro obsluhu generátoru. Poslední částí je navržení a realizace reporting systému, který pomůže zákazníkům získávat data o výrobě.
Kontaktování a klimatická odolnost spojů
Gregor, Pavel ; Jankovský, Jaroslav (oponent) ; Hejátková, Edita (vedoucí práce)
Cílem této práce je seznámení se s metodou Wirebonding (svařování tenkým drátkem). Jsou zpracovány různé metody svařování. Dále jsou popsány různé způsoby testování pevnosti svarů, především destruktivní a nedestruktivní zkoušky pevnosti. Destruktivních zkoušek je použito v experimentální části a výsledky jsou uvedeny v tabulkách.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.