Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Optimalizace procesu dopravy a skladování materiálu pro výrobu
Boštík, Petr ; Janků, Marek (oponent) ; Šunka, Josef (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zaměřuje na optimalizování dopravy materiálu, následná manipulace s materiálem a uskladnění ve výrobním podniku ZKL Brno a.s. Na začátku práce je rozebrána teorie k dané problematice, ve které jsou vysvětleny základní i odborné pojmy a vybrané metody analýzy. V další části je uveden současný stav dopravy a skladování materiálu ve firmě. V Poslední části jsou předneseny návrhy řešení k zlepšení nalezených problémů a nedostatků.
Optimalizace procesu dopravy a skladování materiálu pro výrobu
Boštík, Petr ; Janků, Marek (oponent) ; Šunka, Josef (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zaměřuje na optimalizování dopravy materiálu, následná manipulace s materiálem a uskladnění ve výrobním podniku ZKL Brno a.s. Na začátku práce je rozebrána teorie k dané problematice, ve které jsou vysvětleny základní i odborné pojmy a vybrané metody analýzy. V další části je uveden současný stav dopravy a skladování materiálu ve firmě. V Poslední části jsou předneseny návrhy řešení k zlepšení nalezených problémů a nedostatků.
Sledování růstu kulturní mikroflóry v jogurtu v průběhu minimální doby trvanlivosti
LEHEROVÁ, Hana
Cílem diplomové práce bylo sledovat počet mikroorganismů jogurtové kultury Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus a Streptococcus salivarius subsp. thermophilus ve vybraných jogurtech po ukončení zracího procesu a posoudit zjištěné hodnoty s požadavky legislativy. V literární rešerši jsou zmíněny fermentované mléčné výrobky a jejich rozdělení, charakteristika jednotlivých druhů bakterií mléčného kvašení a nejsou opomenuty ani čisté mlékařské kultury využívané k výrobě kysaných mléčných výrobků. Experimentální část je věnována vyhodnocení mikrobiologických analýz a kyselosti vybraných jogurtů v závislosti na vlivu výrobce a doby skladování. Zjištěné výsledky ukázaly, že legislativní požadavek pro počet živých mikroorganismů byl dodržen nejen v předepsané době ukončení spotřeby, ale i během celého pokusu, tedy i 56. den skladování.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.