Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Bezdrátové měření teploty připravovaného pokrmu
Pospíšil, Jiří ; Matyáš, Pavel (oponent) ; Zuth, Daniel (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce má za cíl kontaktní měření teploty, následné vyhodnocení a bezdrátový přenos informací. Teoretická část pojednává o základních vlastnostech a funkcích mikrokontroléru a bezdrátové komunikace. V praktické části byla vyřešena úloha měření teploty připravovaného pokrmu sestrojením jehly obsahující digitální teplotní čidlo. Vyhodnocení bylo provedeno pomocí A/D převodníku mikrokontroléru ATmega8 – L, který zajišťuje i funkci řídící jednotky. Bezdrátový přenos dat byl realizován pomocí technologie Bluetooth. Pro možnost okamžitého zobrazení teploty uživateli byl použit sedmisegmentový LED displej. Součástí realizace byl návrh plošného spoje a sestrojení prototypu.
Bezdrátové měření teploty připravovaného pokrmu
Pospíšil, Jiří ; Matyáš, Pavel (oponent) ; Zuth, Daniel (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce má za cíl kontaktní měření teploty, následné vyhodnocení a bezdrátový přenos informací. Teoretická část pojednává o základních vlastnostech a funkcích mikrokontroléru a bezdrátové komunikace. V praktické části byla vyřešena úloha měření teploty připravovaného pokrmu sestrojením jehly obsahující digitální teplotní čidlo. Vyhodnocení bylo provedeno pomocí A/D převodníku mikrokontroléru ATmega8 – L, který zajišťuje i funkci řídící jednotky. Bezdrátový přenos dat byl realizován pomocí technologie Bluetooth. Pro možnost okamžitého zobrazení teploty uživateli byl použit sedmisegmentový LED displej. Součástí realizace byl návrh plošného spoje a sestrojení prototypu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.