Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Výroba vodíku z biomasy II
Matějka, Pavel ; Lisý, Martin (oponent) ; Houdková, Lucie (vedoucí práce)
Diplomová práce navazuje na práci Výroba vodíku z biomasy [1]. V této práci byly provedeny první experimenty výroby vodíku z pivovarského mláta tmavou fermentací. Na základě provedených experimentů pokračovala další další experimentální práce. Výsledky experimentů jsou vyhodnoceny a původně měly sloužit pro navazující energetickou bilanci. Protože výsledky provedených epxerimentů nebyly z důvodů popsaných v práci zcela uspokojivé, byly pro výpočet energetické bilance použity výsledky z [1] a dále data získaná literární rešerší. Energetická bilance byla vypočítána pro laboratorní fermentor s cílem vyhodnotit účinnost výroby energie získatelné z vodíku vyrobeného tmavou fermentací v laboratorních podmínkách. Je provedeno srovnání při výtěžnosti uvedené v [1] a získané z literární rešerše. V závěru jsou uvedena doporučení pro další výzkumné práce.
Výroba vodíku z biomasy II
Matějka, Pavel ; Lisý, Martin (oponent) ; Houdková, Lucie (vedoucí práce)
Diplomová práce navazuje na práci Výroba vodíku z biomasy [1]. V této práci byly provedeny první experimenty výroby vodíku z pivovarského mláta tmavou fermentací. Na základě provedených experimentů pokračovala další další experimentální práce. Výsledky experimentů jsou vyhodnoceny a původně měly sloužit pro navazující energetickou bilanci. Protože výsledky provedených epxerimentů nebyly z důvodů popsaných v práci zcela uspokojivé, byly pro výpočet energetické bilance použity výsledky z [1] a dále data získaná literární rešerší. Energetická bilance byla vypočítána pro laboratorní fermentor s cílem vyhodnotit účinnost výroby energie získatelné z vodíku vyrobeného tmavou fermentací v laboratorních podmínkách. Je provedeno srovnání při výtěžnosti uvedené v [1] a získané z literární rešerše. V závěru jsou uvedena doporučení pro další výzkumné práce.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.