Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 24 záznamů.  1 - 10dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Současné názvy restauračních zařízení v Českých Budějovicích
KUCHAŘ, Jan
Bakalářská práce se věnuje tématu onomastiky. V této poddisciplíně lingvistiky se zaměřuje přesněji na abionyma, kam spadají i toponyma a chrématonyma. Práce má za cíl poskytnout náhled do sféry českobudějovických restauračních zařízení, jejichž názvy jsou v centru pozornosti. Data byla získána explorační metodou a za pomoci odborné literatury byla podrobena onomastické analýze. Jména restauračních podniků jsou v bakalářské práci klasifikována po stránce motivační, jazykové a sémantické. Názvy byly následně roztříděny podle stanovených kritérií v metodologické části práce. Práce má za cíl zmapovat názvosloví restauračních zařízení v Českých Budějovicích a přispět k onomastice Jihočeského kraje.
ZOO STAVBY – HERALDICKÁ ZOO
Valchová, Jana ; Pospíšil, Zdeněk (oponent) ; Boháč, Ivo (vedoucí práce)
Cílem zadání byl návrh heraldické zoo v areálu bývalého zámeckého parku a sadů Horního Hradu, který se nachází několik kilometrů od Karlových Varů. Heraldika je věda, zabývající se rodovými znameními. Konkrétně se tedy bude jednat o zoo zaměřenou na zvířata, které se na českých erbech v minulosti znázorňovala. Návrh vychází z okolních vztahů členitého terénu a je ovlivněn kontextem historické památky hradu, který je mohutnou dominantou veškerých výhledů do krajiny.
Technická zařízení budov v budovách s téměř nulovou spotřebou.
Šťastný, Radek ; Tůmová, Eliška (oponent) ; Hirš, Jiří (vedoucí práce)
Téma diplomové práce je zaměřené na technické zařízení budov v budovách s téměř nulovou spotřebou energie. Konkrétně se jedná o starší objekt ze 70. let minulého století sloužící pro sportovní a kulturní účely. K objektu je připojeno restaurační zařízení. Úvodní část je věnována technickému zařízení budov v budovách s téměř nulovou spotřebou energie, jaké jsou druhy, použití a vhodné zapojení do soustavy tak, aby byl provoz, co nejšetrnější. Druhá část řeší četnost fotovoltaických panelů v soustavě z hlediska ekonomické bilance. V poslední části je řešeno zapojení fotovoltaických panelů do soustavy.
Hotel
Pernicová, Dominika ; Sláma, Ludvík (oponent) ; Mohelníková, Jitka (vedoucí práce)
DIPLOMOVÁ PRÁCE SE ZABÝVÁ ŘEŠENÍM PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY. JEDNÁ SE O NÁVRH BUDOVY PRO PŘECHODNÉ UBYTOVÁNÍ, HOTEL. NOVOSTAVBA SE NACHÁZÍ V KATASTRÁLNÍM ÚZEMÍ TĚCHOV. PŮDORYSNÝ TVAR JE ATYPICKÝ. LEVÁ ČÁST JE JEDNOPODLAŽNÍ, ZASTŘEŠENÁ VEGETAČNÍ STŘECHOU A STŘECHOU POCHOZÍ S TERASOU. PRAVÁ TŘÍPODLAŽNÍ ČÁST JE ZASTŘEŠENA JEDNOPLÁŠŤOVOU PLOCHOU STŘECHOU. OBJEKT JE ZDĚNÝ, NEPODSKLEPENÝ, Z KERAMICKÝCH TVÁRNIC. STROPNÍ KONSTRUKCE JSOU PROVEDENY ZE STROPNÍCH PŘEDPJATÝCH DUTINOVÝCH PANELŮ. SOUČÁSTÍ PROJEKTU JE ŘEŠENÍ RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ A PARKOVACÍCH PLOCH.
ZOO STAVBY – HERALDICKÁ ZOO
Štancl, Michal ; Pospíšil, Zdeněk (oponent) ; Boháč, Ivo (vedoucí práce)
-Cílem diplomové práce bylo podrobněji zpracovat vybrané stavby v celkovém urbanistickém návrhu zologické zahrady. -Zasazení jednotlivých staveb do velmi členitého terénu a následné souznění s okolní krajinou -Vytvořit atraktivní objekty pro budoucího návštěvníka zologické zahrady -Návrhem zajistit rozvoj daného území
Novostavba polyfunkčního domu v Brně - Líšni
Vejmělek, Lukáš ; Procházka, Jiří (oponent) ; Sobotka, Jindřich (vedoucí práce)
Tato diplomová práce řeší projektovou dokumentaci novostavby polyfunkčního objektu, umístěného v městské části Brno-Líšeň, konkrétně na ulici Zikova s parcelou pozemku číslo 8362/6. Polyfunkční dům má tvar písmene l a je celoplošně podsklepen, kratší část písmene l má jedno nadzemní podlaží, delší část písmene l má tři nadzemní podlaží. Zastřešení objektu je řešeno jako plochá, vegetační střecha. Jednotlivá podlaží jsou přístupná ze dvou schodišťových věží s výtahovými šachtami, umístěných v levé a v pravé části objektu. Diplomová práce obsahuje veškeré povinné náležitosti a samotná stavba je navrhována v souladu s územním plánem města Brna, se všemi účinnými zákony a ostatními právními předpisy a platnými českými státními normami. Výkresová dokumentace je pak zpracována v počítačovém programu AutoCAD.
Hodnotenie kvality poskytovaných služieb vo vybraných reštauračných zariadeniach
Tuka, Štefan
Hlavním cílem bakalářské práce je vyhodnocení kvality poskytovaných služeb ve vybraných restauračních zařízeních. Hodnocení těchto zařízení je založeno na primárním výzkumu, kterého se zúčastnili zákazníci. Zákazníci hodnotili jejich očekávání od poskytnuté služby, a také spokojenost s poskytnutou službou. Pro vyhodnocení jsou použité diference, prostřednictvím kterých je zjištěno, zdali očekávání zákazníků bylo naplněné. V bakalářské práci je také zkoumaná existence vztahu mezi jednotlivými faktory kvality a celkovou spokojeností zákazníků
Faktory ovlivňující zákazníka při výběru restauračního zařízení
Nováková, Libuše
Tato bakalářská práce se podrobněji zabývá identifikováním zákazníka a jeho potřeb. Tato práce se zaměřuje na vymezení a zhodnocení vlivů, které působí na návštěvníka restauračního zařízení při rozhodování o výběru tohoto zařízení. Cílem je tedy vymezit faktory, které ovlivňují zákazníka při výběru restauračního zařízení. Zjistit míru ovlivnění těchto faktorů. Provedení segmentace zákazníků restauračních zařízení. Následný návrh doporučení provozovatelům těchto zařízení.
Vyhodnocení kvality restauračních zařízení v Brně
Čechová, Karolína
Čechová, K. Vyhodnocení kvality restauračních zařízení v Brně. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2019. Tato diplomová práce má za cíl zhodnotit kvalitu poskytovaných služeb brněnskými restauracemi. Předmětem výzkumu je deset vybraných restaurací, které jsou podrobeny finanční analýze. Primární výzkum se zabývá dotazníkovým šetře-ním spokojenosti přímých zákazníků vybraných restaurací. Ze získaných informací jsou formulovaná doporučení jak ke zlepšení kvality zkoumaných restaurací, tak i ke zlepšení celkové úrovně restauračních zařízeních v Brně.
Vybrané nástroje online marketingu a ich využitie v oblasti ubytovacích a reštauračných zariadení
Grajciar, Andrej
Téma online marketingu je pro nás velmi zajímavá, protože zažíváme obrovský rozmach této sféry a trendy v online marketingu se neustále posouvají vpřed, mění a přizpůsobují aktuálním požadavkům trhu. Cílem bakalářské práce je zjistit, zda vyvinuté úsilí a jednotlivé využití nástrojů online marketingu zasahují do ekonomických aspektů podniku, a pokud ano, tak zjistit v jaké míře. Obecně měřitelné parametry a metriky realizovaných činností nás vedou k přesvědčení, že námi zvolené postupy byly efektivní, správné a vedly k žádanému cíli.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 24 záznamů.   1 - 10dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.