Název: Nutriční pohled na vegetariánství a veganství
Autoři: KOPPOVÁ, Veronika
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: karenční živiny; nutriční dostatečnost; veganství; vegetariánství; výživa; essential nutrients; nutrition; nutritional adequacy; veganism; vegetarianism
Citace: KOPPOVÁ, Veronika. Nutriční pohled na vegetariánství a veganství. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/76658

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-651669

 Záznam vytvořen dne 2024-09-21, naposledy upraven 2024-09-21.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet