host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Diplomové práce
> Vliv technologického postupu a užitých enzymů na složení vína a jeho senzorickou hodnotu
Informace
Soubory
Název:
Vliv technologického postupu a užitých enzymů na složení vína a jeho senzorickou hodnotu
Autoři:
Hanzlová, Martina
Typ dokumentu:
Diplomové práce
Rok:
2010
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
enzymy
;
kapalinová chromatografie
;
víno
Instituce:
Mendelova univerzita v Brně (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam:
http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=35890
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-651095
Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-05.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet