Název: Mikrobiologické parametry jogurtů z kozího a ovčího mléka
Autoři: Náplavová, Aneta
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bacteria of milk fermentation; bakterie mléčného kvašeni; fermentace; fermentation; goat milk; jogurt; kozí mléko; microorganism; mikroorganismus; ovčí mléko; pure dairy cultures; sheep milk; yogurt; čisté mlékárenské kultury

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=101560

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-651025

 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-05.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet