Název: Způsoby snížení a zvýšení obsahu kyselin ve víně
Autoři: Kokrhel, Jaromír
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: acidita; jablečno-mléčné kvašení; kyselina jablečná; kyselina mléčná; kyselina vinná; odkyselení; pH; přikyselení; Snižování obsahu kyselin; zvyšování obsahu kyselin

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=66632

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-650889

 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-05.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet