Název: Zdravotní a hygienický význam mykotoxinů fumonisinů v potravinách
Autoři: Ostrý, Vladimír ; Ruprich, Jiří ; Státní zdravotní ústav.
Typ dokumentu: Grantové zprávy
Rok: 1997
Jazyk: cze
Nakladatel: Iga MZ ČR
Klíčová slova: analýza potravin; environmentální vědy; kontaminace potravin; mykotoxiny; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; veřejné zdravotnictví; public health service
Poznámka: Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR; Doba řešení: 1995-1996

Instituce: Národní lékařská knihovna (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v NLK. Dokument je dostupný též v digitální formě v Digitální knihovně NLK. Přístup může být vázán na prohlížení z počítačů NLK.
Externí umístění souboru: http://kramerius.medvik.cz/search/handle/uuid:MED00111461
Původní záznam: http://www.medvik.cz/link/MED00111461

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-122535


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Kultura > Knihovny > Národní lékařská knihovna
Zprávy > Grantové zprávy
 Záznam vytvořen dne 2012-08-24, naposledy upraven 2020-03-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet