Název: Studium expozičních zdrojů jódu v potravinách
Autoři: Borkovcová, Ivana ; Ruprich, Jiří ; Státní zdravotní ústav.
Typ dokumentu: Grantové zprávy
Rok: 2000
Jazyk: cze
Nakladatel: Iga MZ ČR
Klíčová slova: analýza potravin; chromatografie vysokotlaká kapalinová; elektrochemie; epidemiologie; jod; lékařství; nutriční nároky; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; spektrální analýza; Česká republika; medicine
Poznámka: Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR; Doba řešení: 1997-1999

Instituce: Národní lékařská knihovna (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v NLK.
Původní záznam: http://www.medvik.cz/link/MED00113530

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-120555


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Kultura > Knihovny > Národní lékařská knihovna
Zprávy > Grantové zprávy
 Záznam vytvořen dne 2012-08-24, naposledy upraven 2020-03-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet