Original title: Obsah trans forem mastných kyselin v potravinách, v lidském podkožním tuku, v plasmě a v mateřském mléce
Authors: Dlouhý, Pavel ; Anděl, Michal ; Univerzita Karlova.
Document type: Grant reports
Year: 1999
Language: cze
Publisher: Iga MZ ČR
Keywords: human physiology; analýza potravin; chemie, klinická chemie; fyziologie člověka; koronární nemoc; kyseliny mastné esenciální; mateřské mléko; nenasycené mastné kyseliny; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; rizikové faktory; tuková tkáň
Note: Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR; Doba řešení 1996-1999

Institution: National Medical Library (web)
Document availability information: Available in the National Medical Library.
Original record: http://www.medvik.cz/link/MED00113317

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-117968


The record appears in these collections:
Culture > Libraries > National Medical Library
Reports > Grant reports
 Record created 2012-07-13, last modified 2020-03-26


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share