Název: Specifický vliv některých složek výživy na vznik a rozvoj onemocnění, která jsou nejčastější příčinou smrti
Autoři: Zadák, Zdeněk ; Žďánský, Petr ; Fakultní nemocnice (Hradec Králové, Česko).
Typ dokumentu: Grantové zprávy
Rok: 1994
Jazyk: cze
Nakladatel: Iga MZ ČR
Klíčová slova: fyziologie člověka; nemoci výživy a metabolismu; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; obezita; vnitřní lékařství; human physiology
Poznámka: Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR; Doba řešení: 1991-1993

Instituce: Národní lékařská knihovna (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v NLK.
Původní záznam: http://www.medvik.cz/link/MED00112663

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-117319


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Kultura > Knihovny > Národní lékařská knihovna
Zprávy > Grantové zprávy
 Záznam vytvořen dne 2012-07-13, naposledy upraven 2020-03-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet