Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Measurement of dry friction coefficient
Meško, Marek ; Brablc, Martin (oponent) ; Rubeš, Ondřej (vedoucí práce)
This thesis describes modelling of dry friction and determining appropriate friction coefficients. The theoretical part of the thesis is devoted to the basic models of dry friction. The aim of the practical part of this thesis is to create devices for measuring friction coefficients and subsequently to measure the corresponding friction coefficients using these devices.
Klasifikace původu malířských hlinek
Mareš, Jiří ; Blažek, Jan (vedoucí práce) ; Paščenko, Petr (oponent)
Název práce: Klasifikace původu malířských hlinek Autor: Jiří Mareš Katedra (ústav): Katedra softwarového inženýrství Vedoucí bakalářské práce: Mgr. Jan Blažek e-mail vedoucího: blazek@utia.cas.cz Abstrakt: Práce se zabývá algoritmy pro rozpoznání původu malířských hlinek na základě jejich prvkového složení. Ke klasifikaci jsou použity algoritmy K-means, Bayesův klasifikátor, a vlastní algoritmy zpřesňující výsledek. Součástí práce je i veřejně přístupná webová služba [http://klasifikatorhlinek.somee.com], která obsahuje zmíněné klasifikační algoritmy. Klíčová slova: classification, k-means, Bayess classificator, weight ratio
Klasifikace původu malířských hlinek
Mareš, Jiří ; Blažek, Jan (vedoucí práce) ; Paščenko, Petr (oponent)
Název práce: Klasifikace původu malířských hlinek Autor: Jiří Mareš Katedra (ústav): Katedra softwarového inženýrství Vedoucí bakalářské práce: Mgr. Jan Blažek e-mail vedoucího: blazek@utia.cas.cz Abstrakt: Práce se zabývá algoritmy pro rozpoznání původu malířských hlinek na základě jejich prvkového složení. Ke klasifikaci jsou použity algoritmy K-means, Bayesův klasifikátor, a vlastní algoritmy zpřesňující výsledek. Součástí práce je i veřejně přístupná webová služba [http://klasifikatorhlinek.somee.com], která obsahuje zmíněné klasifikační algoritmy. Klíčová slova: classification, k-means, Bayess classificator, weight ratio

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.