Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Vlastnosti pojiv znovuzískaných z obrusné vrstvy pokusného úseku
Skalková, Daniela ; Hýzl, Petr (oponent) ; Dašek, Ondřej (vedoucí práce)
V rámci práce budou po sedmi letech užívání znovuzískána pojiva z vývrtů odebraných na pokusném úseku, který je vytvořen z obrusné vrstvy složené z asfaltové směsi typu asfaltový koberec mastixový s R-materiálem. Vlastnosti znovuzískaných pojiv budou hodnoceny pomocí vhodně zvolených laboratorních zkoušek. Teoretická část se zabývá stárnutím silničních a polymerem modifikovaných asfaltů, dále jsou popsány empirické a funkční zkoušky asfaltových pojiv. Praktická část obsahuje výsledky zkoušek penetrace jehlou, bodu měknutí metodou kroužek kulička a zkoušek na dynamickém smykovém reometru.
Vliv okrajových podmínek na index stárnutí asfaltových pojiv
Štohlová, Barbora ; Koudelka, Tomáš (oponent) ; Dašek, Ondřej (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá vlivem několika okrajových podmínek na indexy stárnutí různě modifikovaných asfaltových pojiv. V práci je popsána reologie a modifikace asfaltových pojiv, druhy stárnutí (krátkodobé, dlouhodobé) a použité zkoušky (penetrace jehlou, bod měknutí, komplexní modul ve smyku, fázový úhel, zkoušky stárnutí). V druhé části je stručný popis použitých materiálů a porovnání výsledků zkoušek na těchto materiálech.
Vliv okrajových podmínek na index stárnutí asfaltových pojiv
Štohlová, Barbora ; Koudelka, Tomáš (oponent) ; Dašek, Ondřej (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá vlivem několika okrajových podmínek na indexy stárnutí různě modifikovaných asfaltových pojiv. V práci je popsána reologie a modifikace asfaltových pojiv, druhy stárnutí (krátkodobé, dlouhodobé) a použité zkoušky (penetrace jehlou, bod měknutí, komplexní modul ve smyku, fázový úhel, zkoušky stárnutí). V druhé části je stručný popis použitých materiálů a porovnání výsledků zkoušek na těchto materiálech.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.