Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Polymerní biokompatibilní materiály
Matlák, Jiří ; Stránský, Lubomír (oponent) ; Molliková, Eva (vedoucí práce)
Bakalářská práce je zaměřena na vybrané polymerní biokompatibilními materiály. V úvodu práce je nastíněna problematika biokompatibilních materiálů a objasněny základní pojmy. Dále je rozebíráno chemické složení, výsledné mechanické a chemické vlastnosti a příklady použití polymerních materiálů.
Vliv směsí "Green solvents" a nanočástic na vybrané polymerní povrchové úpravy
Trhlíková, Lucie ; Molliková, Eva (oponent) ; Tulka, Jaromír (vedoucí práce)
Práce je zaměřena na studium směsí rozpouštědel typu "green" a nanočástic při interakci s vybranými polymerními povrchovými úpravami. Hodnotí se odolnost povrchových úprav proti účinku směsí rozpouštědel s přídavkem přípravků s nanočásticemi a odstranitelnost vybraných nečistot z povlaků typu polyvinylchlorid, polyuretan a polyester pomocí rozpouštědel na bázi směsných esterů.
Vliv směsí "Green solvents" a nanočástic na vybrané polymerní povrchové úpravy
Trhlíková, Lucie ; Molliková, Eva (oponent) ; Tulka, Jaromír (vedoucí práce)
Práce je zaměřena na studium směsí rozpouštědel typu "green" a nanočástic při interakci s vybranými polymerními povrchovými úpravami. Hodnotí se odolnost povrchových úprav proti účinku směsí rozpouštědel s přídavkem přípravků s nanočásticemi a odstranitelnost vybraných nečistot z povlaků typu polyvinylchlorid, polyuretan a polyester pomocí rozpouštědel na bázi směsných esterů.
Polymerní biokompatibilní materiály
Matlák, Jiří ; Stránský, Lubomír (oponent) ; Molliková, Eva (vedoucí práce)
Bakalářská práce je zaměřena na vybrané polymerní biokompatibilními materiály. V úvodu práce je nastíněna problematika biokompatibilních materiálů a objasněny základní pojmy. Dále je rozebíráno chemické složení, výsledné mechanické a chemické vlastnosti a příklady použití polymerních materiálů.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.