Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Postoje k zákazu kouření v restauracích v roce 2018
Krajňák, Tomáš
V září 2018 CVVM SOÚ AV ČR, v.v.i., položilo otázky k tématu zákazu kouření v restauračních zařízeních a veřejných prostorách. V této tiskové zprávě jsou uvedeny základní výsledky otázky na postoj k zákazu před i po zavedení zákona a také informace o důvodech, kterými čeští obyvatelé zdůvodňují souhlasná a nesouhlasná stanoviska k zavedení zákona.
Obliba restauračních zařízení a nápojů v roce 2016
Vinopal, Jiří
V září 2016 CVVM SOÚ AV ČR, v.v.i., zopakovalo některé otázky s tematikou restauračních zařízení, které jsou součástí výzkumného projektu Pivo a hospody v české společnosti probíhajícího od roku 2004. V této tiskové zprávě jsou uvedeny základní výsledky otázek na oblíbený typ podniku a popsány rozdíly v jejich charakteru z hlediska frekvence návštěv a hlavního důvodu návštěv. Součástí je také analýza oblíbených nápojů, jaké si lidé objednávají při setkávání s přáteli.
Česká hospoda v roce 2011
Vinopal, Jiří
V září 2011 CVVM SOÚ AV ČR, v.v.i., zopakovalo některé otázky s tematikou restauračních zařízení, které jsou součástí výzkumného projektu Hospody a pivo v české společnosti, probíhajícího od roku 2004. V této tiskové zprávě jsou uvedeny základní výsledky otázek na image a návštěvnost české hospody a na hodnocení změn v posledním desetiletí.
Oblíbené typy restauračních zařízení v roce 2011
Vinopal, Jiří
V září 2011 CVVM SOÚ AV ČR, v.v.i., zopakovalo některé otázky s tematikou restauračních zařízení, které jsou součástí výzkumného projektu Hospody a pivo v české společnosti, probíhajícího od roku 2004. V této tiskové zprávě jsou uvedeny základní výsledky otázek na preferenci typů restauračních zařízení, frekvenci a důvody jejich návštěv a pro ně typický nápoj.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.