Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Metody hodnocení a zkoušení medu s důrazem na jeho jakost a pravost
Kučerová, Tereza
Tato bakalářská práce se zabývá metodikou hodnocení a zkoušení medu. Charakterizuje jednotlivé složky obsažené v medu a jeho vlastnosti. Práce se věnovala stanovením těchto parametrů a uvádí metody jejich stanovení. Charakterizována je především chemicko – fyzikální analýza, která zahrnuje senzorickou analýzu, stanovení obsahu vody, obsahu cukrů, sacharózy polarizací, poměru izotopů 13C/12C, hydroxymethylfurfuralu (HMF), obsahu antioxidantů elektrické vodivosti, titrační kyselosti a pH. V poslední části je zahrnuta mikroskopická analýza a charakterizace mikroorganismů v medu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.