Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 44 záznamů.  1 - 10dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.02 vteřin. 
Spokojenost a loajalita hostů ubytovacích zařízení v ČR
Jarošová, Kateřina
Tato práce se zabývá problematikou spokojenosti a loajality hostů v ubytovacích zařízeních. Cílem práce je zjištění míry spokojenosti hostů pomocí dílčích faktorů kvality a zhodnocení jejich vlivu na loajalitu hostů. Vyhodnocení probíhalo na základě zpracování dotazníkového šetření pomocí IPA analýzy a regresní analýzy. Výsledky práce ukazují, že na loajalitu mají nejvíce vliv faktory: atmosféra ubytovacího zařízení, kvalifikovanost a důvěryhodnost personálu, pocit bezpečí a jistoty, doplňkové služby ubytovacího zařízení a způsob komunikace personálu. V závěru jsou formulovány doporučení pro management ubytovacích zařízení ke zvýšení spokojenosti a loajality jejich hostů.
Marketingová komunikace společnosti Statek Samsara s.r.o.
Meluzínová, Iveta
Meluzínová, I. Marketingová komunikace společnosti Statek Samsara s.r.o. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2022. Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací penzionu Statek Samsara. Hlavním cílem je navrhnout taková opatření v oblasti marketingové komunikace, která by přilákala více zákazníků a zvýšila povědomí o penzionu. Ve výsledkové části je identifikován penzion z pohledu marketingového mixu, komunikačního mixu, analýzy vnitřního a vnějšího prostředí a segmentace. Na základě kvantitativního výzkumu formou dotazníkového šetření jsou navržena doporučení pro zlepšení marketingové komunikace, pro které jsou vypracovány grafické návrhy a kalkulace jednotlivých nákladových položek. Mezi hlavní doporučení patří nabídka pobytový balíčků, jelikož respondenti projevují veliký zájem o tuto formu nákupu, a využití PPC reklamy z důvodu nízké propagace penzionu na internetu.
Dopady COVID-19 na loajalitu a spokojenost návštěvníků hotelových služeb
Kubrakova, Darya
Tato bakalářská práce se zabývá dopady Covid-19 na spokojenost a loajalitu ná-vštěvníků hotelových služeb. Hlavním cílem této bakalářské práce je identifikovat nejvýznamnější změny v chování návštěvníků hotelových služeb u vybraného seg-mentu způsobené pandemií Covid-19. K dosažení tohoto cíle se používali vlastní dotazníková šetření, výsledky, které byly zhodnocené pomoci kontingenčních ta-bulek. Také byly vypracované otázky pro managery hotelových zařízení, aby se dalo porovnat situaci z jejich pohledu a pohledu hostů. Na závěr bylo vytvořeno doporučení pro ubytovací zařízení s cílem zvýšit spokojenost a návštěvnost svých hostů.
Marketingová komunikácia vybraného ubytovacieho zariadenia
Gorelová, Natália
Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací hotelu Lesná. Práce obsahuje identifikaci hotelu z pohledu marketingového mixu, včetně určení jeho cílové skupiny. Na základě toho byla vypracovaná analýza prostředí hotelu a SWOT analýza. Na závěr byl zpracovaný návrh na zlepšení výstupu hotelu v oblasti marketingové komunikace. Návrh je doplněný o rozpočet jednotlivých nákladových položek a o grafické znázornění některých prvků marketingové komunikace.
Dopady pandémie COVID-19 na ubytovacie zariadenia v destinácii Františkovy Lázně
Melišíková, Barbora
Melišíková, B. Dopady pandemie COVID-19 na ubytovací zařízení v destinaci Františkovy Lázně. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2022. Tato bakalářská práce se zabývá dopady pandemie COVID-19 na ubytovací zařízení v destinaci Františkovy Lázně. Hlavním cílem je zhodnocení těchto dopadů a na základě zjištěných výsledků navržení strategii pro budoucí období. Teoretická část obsahuje vymezení základních pojmů z oblasti cestovního ruchu v souvislosti s lázeňstvím, destinačním managementem a ubytovacími zařízeními. Vlastní práce se skládá z hodnocení současného stavu pomocí sekundárních a primárních dat. Zdroje primárních dat pocházejí ze 2 dotazníkových šetření a rozhovorů s vybranými ubytovacími zařízeními. Na základě získaných výsledků jsou prostřednictvím SWOT analýzy navrženy strategie a doporučení pro ubytovací zařízení, která jsou ekonomicky zhodnocena.
Dopady pandémie Covid-19 na poskytovanie ubytovacích služieb a spokojnosť hosťa vo vybranej destinácii Orava
Škoríková, Veronika
Škoríková, V. Dopady pandemie Covid-19 na poskytování ubytovacích služeb a spokojenost hosta ve vybrané destinaci Orava. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2021. Tato bakalářská práce se zabývá zkoumáním Dopadů pandemie Covid-19 na poskytování ubytovacích služeb a spokojenost hosta v destinaci Orava. Cílem je identifikace míry spokojenosti hostů na základě vybraných faktorů kvality a zhodnocení jejich vlivu na loajalitu v kontextu pandemie Covid-19. K dosažení tohoto cíle bylo realizováno vlastní dotazníkové šetření, jehož výsledky byly použity k vytvoření a zpracování IPA analýzy. Rovněž byla vedena i e-mailová komunikace s provozovateli ubytovacích služeb, pomocí které byly identifikovány změny a dopady pandemie Covid-19 na jejich ubytování. Na závěr je vytvořen návrh doporučení s cílem zlepšení spokojenosti a loajality hostů v ubytovacích zařízeních v destinaci Orava.
Optimalizace procesů ve službách
Illek, Adam ; Rompotl, Jaroslav (oponent) ; Videcká, Zdeňka (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce pojednává o optimalizaci procesů v hotelových službách. Řešení je zaměřeno na procesy související s ubytováním a zabezpečované recepcí hotelu, které vedou k odstranění rutinních činností, eliminace duplicit dat v dokumentech a jejich digitalizace. Práce je rozdělena na tři části, které se věnují teoretickému vymezení, analýze a zlepšení procesu.
Vinařství Lahofer Dobšice
Javorský, Tomáš ; Myslín,, Jiří (oponent) ; Dýr, Petr (vedoucí práce) ; Kalousek, Miloš (vedoucí práce)
Cílem práce byl návrh novostavby vinařského domu firmy Lahofer u obce Dobšice u Znojma. Na dané téma byla v předmětu AG34 zpracována studie, kterou práce rozšiřuje o Dokumentaci pro stavební povolení a Dokumentaci pro provádění stavby. Svažitý pozemek se nachází na jižním svahu stávajících vinic a je lichoběžníkového tvaru. Zadání stavebního programu výrobní části s roční produkcí až 1 000 000 lahví ročně, ke které je přidružená část veřejně-správní obsahující administrativu firmy, dále restaurace se zázemím a ubytovací zařízení pro hosty značně ovlivnila velikost a samotný návrh stavby. Základní myšlenkou bylo vytvoření kompaktního monobloku, který je po délce rozdělený na výrobní část otočenou k silnici a veřejně správní část s výhledem do vinohradu a zároveň výrobních prostor po celé délce tohoto traktu. Druhé podlaží této části bylo vysunuto z hlavního objemu a vytvořilo tak terasu nad vinicemi po celé délce budovy, pod niž je kryté parkování pro automobily. Hmota výrobní částí byla prolomena na 9 postupně se deformujících sedlových střech s hřebenovým prosvětlením, které tak navazují na plochou střechu nevýrobní části objektu. Tímto byl v pohledu vytvořen motiv navazujících sedlových střech typický u staré vesnické zástavby a vinných sklepů na Jižní Moravě. Hmota objektu byla dotvořena venkovními schodišti z perforovaného plechu s motivem převzatým z místního lidového kroje. Schodiště a ostatní kovové prvky jsou kontrastní k dřevu v užitné části a betonové trvanlivé fasádě objektu.
Zdravotně technické instalace ubytovacích zařízení
Možná, Pavlína ; Vrána, Jakub (oponent) ; Bárta, Ladislav (vedoucí práce)
Diplomová práce "Zdravotně technické instalace ubytovacích zařízení" je zpracována ve formě projektové dokumentace zdravotně technických instalací dle platných předpisů. Řešený objekt je pětipodlažní, nepodsklepený. V přízemí se nachází restaurace a relaxační část hotelu, ve zbylých podlažích jsou pokoje pro hosty s 75 lůžky. Jeden pokoj je řešen jako bezbariérový. Objekt se nachází mimo městskou zástavbu bez možnosti napojení na veřejné inženýrské sítě. Práce je zaměřena na návrh zdravotně technických instalací hotelu a předkládá dvě varianty možného řešení pro odvádění odpadních vod z budovy. Zásobování budovy vodou je zajištěno z vrtané studny a navržené čerpací techniky.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 44 záznamů.   1 - 10dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.