Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 34 záznamů.  začátekpředchozí33 - 34  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Charakteristika sítě gastronomických zařízení ve Zlínském kraji
Juřena, David ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Zábranská, Hana (oponent)
Charakteristika stravovacích služeb, jejich třídění a formy, seznámení se Zlínským krajem a městem Zlín. Analýza vývoje stravovacích zařízení v tomto kraji a analýza vybraných stravovacích provozoven se zaměřením na koncept Czech Specials.
Kvalita gastronomických služeb
Vitochová, Zuzana ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Jarolímková, Liběna (oponent)
Práce je zaměřena na kvalitu gastronomických služeb. Jejím cílem je zhodnotit kvalitu pohostinských zařízení v Praze. V první části jsou charakterizována stravovací zařízení a jejich význam pro cestovní ruch. Dále je zde pojednáno o kvalitě a jejím hodnocení v gastronomii. Jsou zde popsány celosvětově uznávané standardy kvality, dále legislativně stanovené požadavky na kvalitu v České repubice a také hodnocení kvality stravovacích zařízení některými gastronomickými průvodci. Druhá část obsahuje vyhodnocení kvality stravovacích služeb v Praze, které bylo vypracováno s využitím výsledků z kontrol pražských pohostinských zařízení a dále vlastního dotazníkového šetření.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 34 záznamů.   začátekpředchozí33 - 34  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.