Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 122 záznamů.  začátekpředchozí120 - 122  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
The fundamental analysis of Zumtobel AG stock
Tomášik, Ivan ; Veselá, Jitka (vedoucí práce)
Bakalářska práce je zaměřená na fundamentální analýzu akciového titulu Zumtobel AG. Je členěná klasicky na tři oblasti fundamentální analýzy. První část je zaměřená na analýzu globálních faktorů a jejich možný vliv na vývoj akciového kurzu. Druhá část charakterizuje odvětví, ve kterém Zumtobel group působí. Poslední část je zaměřená na stanovení vnitřní hodnoty akciového titulu Zumtobel AG za pomoci vybraných modelů a následně je doporučen prodej nebo nákup tohoto titulu.
Cenné papíry v účetnictví
Gronichová, Monika ; Strouhal, Jiří (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce charakterizuje cenný papír jako takový. Zabývá se účtováním, vykazováním a oceňováním cenných papírů podle českých i mezinárodních účetních předpisů. První část je hlavně teoretická. Další část je zaměřena na akcie, dluhopisy a směnky a je doplněna o konkrétní příklady
Oceňování a vykazování cenných papírů v ČR: komparace s mezinárodními pravidly
Liptáková, Dana ; Strouhal, Jiří (vedoucí práce) ; Rauš, Jiří (oponent)
Práce je zaměřena na základní typy cenných papírů, jejich oceňování a vykazování v rámci České legislativy, Mezinárodních standardů účetního výkaznictví a US GAAP. V úvodu se zabývám příčinami vzniku jednotlivých účetních systémů a jejich strukturou. Dále popisuji jednotlivé typy členění cenných papírů vyplývající z účetních systémů. Hlavní částí jsou majetkové a dluhové cenné papíry. Na akciích a dluhopisech, jako základních zástupcích jednotlivých typů cenných papírů, popisuji způsoby ocenění, účtování a vykázání podle jednotlivých systémů účetního výkaznictví. Na závěr srovnávám způsoby oceňování a vykazování jednotlivých systémů a jejich vliv do výkazů.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 122 záznamů.   začátekpředchozí120 - 122  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.