Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikatelský plán
Roženková, Markéta
Roženková, M. Podnikatelský plán v oblasti gastronomie. Bakalářská práce. Mendelova univerzita. Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií, 2017. Bakalářská práce je věnována zpracování podnikatelského plánu pro společnost FORALL s.r.o. nabízející služby v oblasti gastronomie. Práce je rozdělena do dvou částí. První část vymezuje základní pojmy a členění podniků, dále popisuje základní náležitosti struktury podnikatelského plánu. Druhá část je zaměřena na zpracování vlastního podnikatelského plánu. Zahrnuje popis podniku, analýzu trhu a finanční plán. Cílem práce bylo zjistit, zda má podnik šanci na trhu uspět. Po vypracování je zřejmé, že podnikatelský plán by byl dobrým základem pro vznik nové restaurace.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.