Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Informovanost dívek a žen o prevenci nádorového onemocnění prsu
Lukášková, Adéla ; Matulová, Jana (vedoucí práce) ; Vachková, Eva (oponent)
Autor: Adéla Lukášková Instituce: Ústav sociálního lékařství LF UK v Hradci Králové, oddělení ošetřovatelství Název práce: Informovanost dívek a žen o prevenci nádorového onemocnění prsu Vedoucí práce: Mgr. Jana Matulová Počet stran: 68 Počet příloh: 2 Rok obhajoby: 2023 Klíčová slova: Klíčová slova: prs, karcinom prsu, screening, prevence, samovyšetření prsu Bakalářská práce pojednává o informovanosti dívek a žen v prevenci nádorového onemocnění prsu. Práce je rozdělena na část teoretickou a na část empirickou. Teoretická část je zaměřena na anatomii a vývoj prsu, rozdělení nádorů, klasifikaci. Dále poukazuje na rizikové faktory, příznaky, diagnostiku, léčbu, prevenci a roli sestry v edukaci. Empirická část obsahuje analýzu dotazníkového šetření, které bylo zaměřeno na informovanost dívek a žen v prevenci nádorového onemocnění prsu. Šetření se zúčastnily studentky střední odborné školy a ženy navštěvující gynekologickou ambulanci. Hlavním cílem této práce bylo zjistit, do jaké míry jsou informovány dívky a ženy v prevenci nádorového onemocnění prsu.
Vnímání vybraného regionálního produktu spotřebitelem
Lukášková, Adéla ; Šánová, Petra (vedoucí práce) ; Dědina, Daniel (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá produktem B:CRYO, který vyrábí Budějovický Budvar, národní podnik. Cílem této práce je prostřednictvím dotazníkového šetření identifikovat, jak spotřebitelé vnímají produkt B:CRYO a zda ho považují za produkt s regionálním charakterem. Zároveň je zjišťována známost samotného pivovaru Budějovický Budvar, národní podnik, a zda ho spotřebitelé považují za významný podnik v rámci regionu, ve kterém pivovar sídlí. V závěru této práce jsou formulována doporučení pro případné zlepšení vnímání produktu B:CRYO.

Viz též: podobná jména autorů
3 Lukášková, Agáta
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.