Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Skladba stravy u pacientů závislých na tabáku
Kudláčková, Eliška ; Pánková, Alexandra (vedoucí práce) ; Králíková, Eva (oponent)
Bakalářská práce se zaměřuje na stravování lidí, kteří byli kuřáky a nyní abstinují. Pomocí kvalitativního výzkumu sleduji a vyhodnocuji jejich stravovací návyky, případné změny v těchto zvycích v období abstinence. Teoretická část pojednává o vlastnostech tabáku, účincích nikotinu na organismus, s přihlédnutím k účinkům ovlivňujícím stravování a hmotnost. Popisuji zdravotní důsledky nezdravého stravování v kombinaci s následky kouření. V práci jsou rozebrána obecná výživová doporučení a doporučení specifická pro kuřáky. Samostatná kapitola je věnována závislosti, její podstatou, vznikem, formami, projevy, s podrobnějším rozborem závislosti na tabáku. V praktické části jsou uvedeny analýzy jídelníčků respondentů a výsledky srovnání stravování v době kouření a v době abstinence respondentů.
Skladba stravy u pacientů závislých na tabáku
Kudláčková, Eliška ; Pánková, Alexandra (vedoucí práce) ; Králíková, Eva (oponent)
Bakalářská práce se zaměřuje na stravování lidí, kteří byli kuřáky a nyní abstinují. Pomocí kvalitativního výzkumu sleduji a vyhodnocuji jejich stravovací návyky, případné změny v těchto zvycích v období abstinence. Teoretická část pojednává o vlastnostech tabáku, účincích nikotinu na organismus, s přihlédnutím k účinkům ovlivňujícím stravování a hmotnost. Popisuji zdravotní důsledky nezdravého stravování v kombinaci s následky kouření. V práci jsou rozebrána obecná výživová doporučení a doporučení specifická pro kuřáky. Samostatná kapitola je věnována závislosti, její podstatou, vznikem, formami, projevy, s podrobnějším rozborem závislosti na tabáku. V praktické části jsou uvedeny analýzy jídelníčků respondentů a výsledky srovnání stravování v době kouření a v době abstinence respondentů.

Viz též: podobná jména autorů
3 Kudláčková, Eva
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.