Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Oceňování podniku
Kuběnová, Markéta ; Kazda, Pavel (oponent) ; Kocmanová, Alena (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá oceněním společnosti metodou diskontovaných peněžních toků a ekonomické přidané hodnoty. V teoretické části práce jsou charakterizovány základní pojmy, principy a metody týkající se oceňování podniku. Praktická část práce se zabývá analýzami, které jsou nezbytné pro stanovení hodnoty podniku. Výsledkem práce je vyčíslení hodnoty podniku k datu ocenění.
Hodnocení výkonnosti firmy
Flasarová, Jitka ; Kazda, Pavel (oponent) ; Režňáková, Mária (vedoucí práce)
Diplomová práce hodnotí finanční situaci a hospodaření společnosti Měšťanský pivovar v Poličce, a.s., která se zabývá výrobou piva a nealkoholických nápojů. Na základě provedené finanční analýzy a porovnání základních finančních ukazatelů s jinými konkurenčními pivovary jsou doporučeny návrhy, které povedou ke zlepšení finanční situace společnosti.
Oceňování podniku
Kuběnová, Markéta ; Kazda, Pavel (oponent) ; Kocmanová, Alena (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá oceněním společnosti metodou diskontovaných peněžních toků a ekonomické přidané hodnoty. V teoretické části práce jsou charakterizovány základní pojmy, principy a metody týkající se oceňování podniku. Praktická část práce se zabývá analýzami, které jsou nezbytné pro stanovení hodnoty podniku. Výsledkem práce je vyčíslení hodnoty podniku k datu ocenění.
Hodnocení výkonnosti firmy
Flasarová, Jitka ; Kazda, Pavel (oponent) ; Režňáková, Mária (vedoucí práce)
Diplomová práce hodnotí finanční situaci a hospodaření společnosti Měšťanský pivovar v Poličce, a.s., která se zabývá výrobou piva a nealkoholických nápojů. Na základě provedené finanční analýzy a porovnání základních finančních ukazatelů s jinými konkurenčními pivovary jsou doporučeny návrhy, které povedou ke zlepšení finanční situace společnosti.

Viz též: podobná jména autorů
1 Kazda, Petr
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.