Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky
ČEDÍKOVÁ, Barbora
Diplomová práce je zaměřena na komplexní analýzu reologických vlastností směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky. Na základě výsledných analýz a vlastního pekařského experimentu, se jevila směs s přídavky cvrččí mouky do 20 %, jako optimální pro pekárenské využití.
Analýza a potenciál efektivního rozvoje CHKO Brdy
ČEDÍKOVÁ, Barbora
Bakalářská práce se zabývá analýzou a potenciálem efektivního rozvoje chráněné krajinné oblasti Brdy. Snaží se rozšířit povědomí o nově vzniklé chráněné krajinné oblasti mezi veřejnost. Dílčí součástí práce je kvalitativní výzkumné šetření probíhající formou řízených strukturovaných rozhovorů s návštěvníky CHKO Brdy. Empirická část práce se zabývá analýzou názorů a zkušeností návštěvníků zkoumané oblasti. Jejím hlavním cílem je na základě výpovědí respondentů navrhnout základní opatření pro budoucí efektivní rozvoj vybraných složek cestovního ruchu v oblasti. V závěru jsou shrnuty veškeré poznatky a vyhodnoceny stanovené hypotézy výzkumu a v neposlední řadě také navrženy nové možnosti dalšího efektivního rozvoje této chráněné krajinné oblasti v souladu se zachováním současného krajinného rázu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.