Název:
Systém kritických bodů ve vybrané obchodní jednotce
Autoři:
Feix, Michal ; Janoušková, Alena (vedoucí práce) ; Chvojková, Helena (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2006
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: Cílem metodologické části práce je vytvořit teoretický základ k pochopení významu systému kritických bodů. Úvod obsahuje popis historických okolností vzniku systému, dále jsou zmíněny právní předpisy týkající se této problematiky. Jsou popsány přínosy a vysvětlena potenciální nebezpečí hrozící z potravin, aby podtrhla význam systému kritických bodů. Praktická část je zaměřena na uplatnění tohoto systému v oblasti pultového prodeje ve vybrané obchodní jednotce a navržení možného zjednodušení celého systému v souladu se zákonnými požadavky.
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/1275