Název: Porovnání vybraných jakostních charakteristik Gothajského salámu v závislosti na obsahu soli
Autoři: Ilčíková, Ladislava
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: barva; colour; Gothaj salami; Gothajský salám; měkký salám; reformulace; reformulation; senzorická analýza; senzory analysis; soft salami

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=101604

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-651090

 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-05.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet