Název: Proteomická identifikace skořápkových plodů ve vybraných druzích cukroví
Překlad názvu: Proteomic identification of nuts in festive cookies
Autoři: Kadeřábková, Lucie ; Kučková, Štěpánka (vedoucí práce) ; Kolář, Karel (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: autentizace potravin; cukroví; hmotnostní spektrometrie; proteomika; skořápkové plody; festive cookies; food authentication; mass spectrometry; nuts; proteomics

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/189594

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-620252

 Záznam vytvořen dne 2024-06-22, naposledy upraven 2024-06-22.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet