Název: Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Překlad názvu: Sustainability of public catering - Possibilities of implementation of organic products into the public catering
Autoři: ROŠTOVÁ, Kateřina
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biopotravina; bioprodukt; veřejné stravování; organic food; organic product; public catering
Citace: ROŠTOVÁ, Kateřina. Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/67910

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615365

 Záznam vytvořen dne 2024-06-01, naposledy upraven 2024-06-01.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet