Název: Analýza stravování cereálními výrobky s využitím matematického modelování
Překlad názvu: Analysis of the cereal food products using mathematical modelling
Autoři: Grygárková, Eva ; Jablonský, Josef (vedoucí práce) ; Škulavíková, Štěpánka (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cereální výrobky; lineární programování; LINGO; MS Excel; nutriční problém; cereal products; linear programming; LINGO; MS Excel; nutritional problem

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/21371

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-17341


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet