Název: Ročenka VÚPP 2006
Překlad názvu: Annual report 2006
Autoři: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Typ dokumentu: Výroční zprávy
Rok: 2007
Jazyk: cze, eng
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biochemie; chemické inženýrství; databáze bezlepkových výrobků; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; metody detekce falšování potravin; mikrobiologie; patentové právo; potrava; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; potravinářská chemie; potravinářství; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; speciální měřící zařízení a technika; biochemistry; chemical engineering; chemical engineering methods for detection of food adulteration; collection of industrial usable microorganisms; food; food chemistry; food for the population with specific claims by food; food industry; gluten-free products database; microbiology; patent law; specialized equipment and measuring equipment; the physical properties of food and raw materials
Práva: Dílo je chráněno podle autorského zákona č. 121/2000 Sb.; Licence Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko

Instituce: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. (web)

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-119197


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > Veřejné výzkumné instituce > Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Zprávy > Výroční zprávy
 Záznam vytvořen dne 2012-07-31, naposledy upraven 2024-09-12.


Plný text:
Pokud se vám dokument nezobrazí v prohlížeči, uložte jej na svůj PC a otevřete jej v příslušném programu.
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet