Název: Obsah trans forem mastných kyselin v potravinách, v lidském podkožním tuku, v plasmě a v mateřském mléce
Autoři: Dlouhý, Pavel ; Anděl, Michal ; Univerzita Karlova.
Typ dokumentu: Grantové zprávy
Rok: 1999
Jazyk: cze
Nakladatel: Iga MZ ČR
Klíčová slova: analýza potravin; chemie, klinická chemie; fyziologie člověka; koronární nemoc; kyseliny mastné esenciální; mateřské mléko; nenasycené mastné kyseliny; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; rizikové faktory; tuková tkáň; human physiology
Poznámka: Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR; Doba řešení 1996-1999

Instituce: Národní lékařská knihovna (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v NLK.
Původní záznam: http://www.medvik.cz/link/MED00113317

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-117968


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Kultura > Knihovny > Národní lékařská knihovna
Zprávy > Grantové zprávy
 Záznam vytvořen dne 2012-07-13, naposledy upraven 2020-03-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet