National Repository of Grey Literature 2 records found  Search took 0.01 seconds. 
Italian - Czech relations on the example of exportanion of Italian gastronomy to the Czech republic
Podlešáková, Eliška ; Ferrarová, Miroslava (advisor) ; Vrzalová Hejsková, Marcela (referee)
The thesis deals with relations between Italy and the Czech republic on the example of exportanion of Italian gastronomy to the Czech republic. The theoretical part tries to describe the principal aspects of Italian gastronomy in general terms and the relations between Italy and the Czech republic. It's concentrated on all the relations that have something in commom with gastronomy. The analytical part is based on questionnaires and quite a detailed analysis of Italian gastronomy in the Czech republic. The principal goal of the thesis is to find out whether the Italian gastronomy in the Czech republic is really Italian. Another aim is to reveal to which extent the eating habits of Czech people visiting Italian restaurants are influenced by Italian ones.
Marketing of Non-profit Organizations with a Focus on Humanistické Centrum Narovinu
Vrzalová, Marcela ; Bursíková, Marcela (advisor) ; Mottlová, Libuše (referee)
Diplomová práce na téma "Marketing neziskové organizace se zaměřením na Humanistické centrum Narovinu" je rozdělena do dvou částí. První část popisuje neziskový sektor a jeho přístup k marketingu. V centru zájmu druhé části stojí občanské sdružení Humanistické centrum Narovinu a jeho marketingové aktivity. Na základě teoretických poznatků, analýzy konkurenčních organizací a na základě výzkumu veřejného mínění o neziskových organizacích jsou Humanistickému centru Narovinu navrhnuty taková zlepšení maketingových aktivit, které mohou zvýšit povědomí o tomto občanském sdružení, zvýšit zájem o dobrovolnou pomoc v organizaci a zvýšit počet adoptivních rodičů a ostatních dárců, což bylo cílem této práce.

See also: similar author names
1 VRZALOVÁ, Monika
2 Vrzalová, Marie
Interested in being notified about new results for this query?
Subscribe to the RSS feed.