Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 

Warning: Requested record does not seem to exist.
Možnosti chmelení piva chmelovými extrakty a výrobky z chmele
Tichá, Kateřina
Účelem diplomové práce je shrnout možnosti chmelových preparátů v čele s chmelovými extrakty. Literární přehled je zaměřen na chemickou kompozici chmele, klíčovou přeměnu hořkých látek chmele uplatňujících se v pivovarském průmyslu a také popisuje technologii výroby jednotlivých chmelových preparátů a jejich možné aplikace. V další části je shrnut výrobní proces piva a s ním spojená mikrobiologie, jež je důležitou součástí ve všech fázích výroby. V experimentální části je popsána výroba šesti variant piv z vybraných rozdílných chmelových výrobků, jejich chemická analýza a senzorické hodnocení. Výsledky těchto testování jsou v závěru práce statisticky vyhodnoceny a vzájemně porovnány.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.