Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Historie a technologie výroby zmrzlinových směsí
Halamková, Veronika
Bakalářská práce je zaměřena na historii a technologii výroby zmrzlinových směsí. V první části se práce zabývá historií rozšíření zmrzliny ve světě a v České republice, poté následuje charakteristika jednotlivých surovin, které se k výrobě využívají. V rámci práce jsou popsány jednotlivé dílčí kroky při technologické výrobě, konkrétně se jedná o míchání směsi, pasteraci, homogenizaci, chlazení, zrání, sušení a balení. Následuje kapitola popisující mikrobiologickou kvalitu mražených krémů a sumarizaci současně platné legislativy. Závěrem je pojednáno o postupu při provádění senzorické analýzy a je zhodnocena dostupnost a oblíbenost příchutí zmrzlin v České republice na základě provedeného průzkumu formou dotazníku.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.