Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Možnosti výroby piva technikami vysokokoncentrovaných mladin v prostředí malých pivovarů
Stuchlík, Tomáš
V teoretické části bakalářské práce na téma Možnosti výroby piva technikami vysokokoncentrovaných mladin v prostředí malých pivovarů je shrnuto základní rozdělení pivovarů dle velikosti, popis klasické výroby piva a následně způsob výroby vysokokoncentrovaných mladin s jeho výhodami i nevýhodami, včetně zkušeností několika sládků z praxe. Pro senzorické hodnocení bylo připraveno ředěním celkem osm vzorků vytvořených ze dvou piv uvařených v rámci předmětu Pivovarnictví. Hodnoceny byly pomocí formuláře pro bodové hodnocení piva. Nejlepších výsledků dosáhla piva neředěná, mezi ředěnými však nebyl výrazně znatelný rozdíl.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.