Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Využití trubčích larev jako potenciálního zdroje výživy pro člověka
Kolatková, Zuzana
Práce je zaměřena na možnosti získávání trubčího plodu, jeho uchovávání a zpracování především v domácích podmínkách. Zabývá se některými nutričními aspekty u vzorků sušiny trubčího plodu, získaných různými metodami sušení. Především obsahem tuku, některých minerálních látek, mikronutrientů a těžkých kovů. U těchto vzorků jsou dále sledovány rozdíly v mikrobiálním profilu a změny, ke kterým dochází po určité době skladování. U vzorků sušiny a konečného produktu v podobě nutriční kuličky, bylo provedeno senzorické hodnocení a dotazníkové šetření.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.